Keamanan Pribadi

Keamanan Pribadi

Ngajari Anakmu babagan Keamanan Ngarep lan Keamanan Pribadi

Hot

Friday, January 5, 2018

Ngajari Anakmu babagan Keamanan Ngarep lan Keamanan Pribadi

January 05, 2018 1

Saben wong tuwa nyathet kesejahteraan anak-anake. Dadi wong tuwa bisa dadi sing paling apik amarga sampeyan kudu menehi tembakan sing paling apik kanggo nglindhungi tyke, nanging sampeyan uga nyadari yen pancen angel banget karo wong-wong mau saben gambar kanthi konsisten. Iki minangka alasan sing penting kanggo wisata karo sampeyan lan nuduhake babagan kesejahteraan individu lan keamanan omah. Pandhuan lan surat korespondensi mbukak minangka kesempatan paling jelas ing njaga anak-anakmu ing kabeh kahanan. Kene sawetara tips luar biasa kanggo ngajak anak sampeyan, lan tips kanggo sampeyan ing pendekatan paling ideal kanggo ngajak subyek:

Home Security and Your Child

Mlayu karo tyke ing omah lan ngomongake macem-macem jinis apa sing kudu dheweke ngerti. Iki migunani kanggo bocah-bocah amarga padha kerep sinau kanthi ngawasi lan nindakake lan ora mung diwenehi apa-apa. Yen sampeyan njupuk bocah menyang kompor lan nduduhake apa sing ora kudu dilakoni, dheweke bakal ngerteni apa sing luwih gampang, supaya sampeyan ora nyentuh kompor.

Kirimake nomer kesejarahan sing apik ing panyedhiya nutup telpon. Rundown iki kudu nggabungake polisi, kontrol gawe piala, pepadhamu sing dipercaya, lan organisasi awake dhewe. Ketikake dhuwit apa saben nomer kasebut lan kapan wektu sing tepat kanggo nggunakke.

Pertandhingan karo bocahmu babagan kahanan geni ing ngarep lan apa sing kudu dilakoni yen kudu ana geni. Bisa migunani kanggo ngembangake acara nalika acara kasebut lan dilakoni karo bocah cilik supaya sampeyan yakin yen dheweke bisa ngerti apa sing kudu dilakoni.

Marasake awakmu dadi waspada nalika ngurus wong njaba malah saka njero omah. Iku penting kanggo ora menehi data menyang wong liwat telpon, utawa supaya luwih menarik sing wis thumped ing entryway nang.

Ing njaba omah

Prinsip sing padha kanggo wong njaba ing dalan. Saben wong tuwa duwe kawruh babagan piwulang marang anak-anake supaya ora bisa ngobrol karo wong liya.

Priksa manawa kandhang tyke sampeyan diwenehi tandha lan tetep ati-ati nalika muter njaba. Dheweke kudu ngerti babagan bebaya dalan, contone, mobil, transportasi, lan kapal penjelajah. Priksa manawa nggunakake piranti topi lan piranti keamanan liyane nalika sepedaan, skating, utawa skateboarding.

Nggawe kecenderungan kanggo nyelehake sabuk safety saben wektu sampeyan entuk otomatis lan ajari sampeyan uga kanggo nindakake.

Ngomong anakmu kanggo ngobrol babagan apa wae lan kabeh. Iku penting yen bocahmu ngerti yen ora ana apa-apa sing bisa nyatakake kowe sing bakal nggawe sampeyan nesu karo wong-wong mau. Iki bakal nggawe dheweke luwih apik lan aman ing kasempatan sing padha duwe masalah sing mbutuhake bantuan. Ngomong supaya sampeyan teka karo sampeyan kanthi pitakonan utawa kuwatir babagan keamanan dhewe utawa omah.
Read More